Filmmiddag & Filmavond

17 februari 2020

Zaterdag 7 maart is het weer zover! Dan organiseert Tienerclub de Toekomst in de Rehobothkerk een filmdag met ‘s middags een leuk programma voor kinderen van 4-12 jaar en ‘s avonds voor iedereen van 12 jaar en ouder.

Inschrijven voor de middag- of avondfilm kan op https://www.jeroenalblas.nl/filmdag/

Tijdens het middagprogramma zal de film Binnenstbuiten (Inside Out) vertoond worden. Deze leuke animatiefilm van Dinsey Pixar neemt je mee naar een wel heel bijzondere plek: het hoofd van een kind dat Riley heet. Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Naast de film is er ook wat lekkers te eten en te drinken, valt er te kleuren en kunnen de kinderen geschminkt worden! Het middagprogramma begint om 15.00uur. De entree is € 4,-

‘s Avonds zal de film The Two Popes vertoond worden. The Two Popes’, een  grappige en aandoenlijke maar vooral liefdevolle verfilming van tegenstellingen tussen twee pausen Benedictus XVI (Anthony Hopkins) en Franciscus (Jonathan Pryce). Een prachtig intiem pauselijk tweegesprek over geloof, liefde en de noodzaak van een nieuw kerkelijk aggiornamento.
Voorafgaand de film is er koffie met wat lekkers te koop en ook tijdens de pauze kunnen er de nodige snacks en drinken gekocht worden. Het avondprogramma begint om 19.30 uur en de entree is € 4,50 of € 5,50 voor een VIP stoel (op=op).

Inschrijven voor de middag- of avondfilm kan op https://www.jeroenalblas.nl/filmdag/


0 reacties