Jubileum

Opening gemeenteseizoen zaterdag 14 september

Het Actiecomité en de commissie Startdag hebben voor iedereen op deze middag twee geweldige activiteiten georganiseerd: een recreatieve gezinsfietstocht van 50 km door de Alblasserwaard en (aansluitend) een gezamenlijke BBQ. Alles speelt zich bij het kerkgebouw af.

Zaterdagmiddag 14 september begint om 13.00 uur de fietstocht. Iedereen is vrij om op eigen tempo en in iedere gewenste samenstelling de route te rijden. Voor het startgeld van € 12,50 p.p. ontvangt u onderweg wat te drinken en snoepen en een overtocht per veerpont.
Om 17.00 uur staat bij de kerk de BBQ klaar. Voor € 6,- p.p. kan iedereen eten, drinken en elkaar in ongedwongen omgeving ontmoeten.
Inschrijfformulieren voor beide activiteiten liggen op de gaventafel. U kunt deze inleveren, graag vóór 7 september, in het postvakje van Richard Bos. Wij hopen op veel deelnemers.