Gespreksgroep

Het is goed om met elkaar als leden van een kerkelijke gemeente af en toe wat verder door te praten over de Bijbel, over vragen waarmee je zit, over je geloof, over je mening. Op de gespreksgroep is die gelegenheid er. De bijeenkomsten zijn maandelijks en worden gehouden op zondagavond bij de leden aan huis. De ervaring leert, dat je in de huiskamer sneller tot een goed gesprek komt dan achter een tafeltje in een kerkzaal. Om beurten zijn we gastadres (wanneer je plek hebt) en zorgen voor de ontvangst en de koffie, een ander groepslid zorgt voor het onderwerp dat besproken wordt. Dit onderwerp kan een hoofdstuk uit een boek zijn, een Bijbelstudie, of een vrij thema of vraagstuk. Zingen doen we ook graag, meestal uit Opwekking, begeleid door keyboard, piano of gitaar.

Als gespreksgroep doen we ook regelmatig andere leuke dingen samen. Bijvoorbeeld op Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag of ter afsluiting van het seizoen een barbecue. Ook zijn we in het verleden met enige regelmaat met elkaar een weekend naar een kamphuis in Hattem geweest. Op deze leuke locatie in het bos is ook voor de kinderen veel te doen.

Door de jaren heen is de gespreksgroep met een geleidelijk verlopende samenstelling altijd een club geweest van 15 tot 25 leden, kinderen niet meegerekend. Op dit moment kruipen we met het ledental weer een beetje naar de 15 toe, en zou het heel welkom zijn wanneer er weer wat meer gezinnen of alleenstaanden lid werden. Als je belangstelling hebt, bel dan met Emmy van Doorn (078- ) of Jan van Zuylen (078- ). Mailen kan ook, zie het contactadres hieronder.

Contactpersonen

E. van Doorn-Herrewijnen
J.H. de Jong

Attachments:
Download this file (Rooster gespreksgroep 2015-2016.pdf)Rooster gespreksgroep 2015-2016[ ]35 kB