Jeugdvereniging Maranatha

De jeugdvereniging is een gezellige vereniging met ongeveer 20 leden van 16 jaar en ouder. Elke twee weken houden wij op zondagavond een vergadering aansluitend na de kerkdienst. De ene keer wordt het bij leden thuis gehouden, de andere keer in de kerk.

We beginnen de avond door gezellig met elkaar te eten van een maaltijd die door een van de leden van de JV is klaargemaakt.Hierna volgt een officiële opening van de avond door de voorzitter, d.m.v. het lezen van een stukje uit de bijbel en gebed. Vervolgens zingen we met elkaar nkele Opwekkingsliederen. Hierna krijgt iedereen de gelegenheid zijn zegje te doen tijdens de rondvraag. Na een pauze gaan de leden in groepen uiteen, om een Bijbelstudie te doen. We doen Bijbelstudie aan de hand van een boekje van Stefan Paas en Siebrand Wierda, Zinvol leven. Ook gebruiken we voor de Bijbelstudies bij leden thuis stukken uit Groei magazine. Na de Bijbelstudie sluit je met de groep af en kunnen we met alle leden nog even napraten.

Iedereen van 16 jaar of ouder is van harte welkom!

Functie Naam
Voorzitter Paul-Jan Hogendoorn